Kokteilio receptas:
1. Atsišaldome Martini taurę 2. Viską pilame į Maišymo taurę 3. Pilame 80ml Tamsaus ROMO 4. Pilame 40ml Raudono vermuto 5. Lašiname 2 lašus Angostura Aromatic bitter 6. Dedame daug Ledo 7. Maišome, kol kokteilis atšals 8. Perpilame į Martini taurę naudodami dvigubą košimą 9. Aromatizuojame ir papuošiame apelsino žievele 10. Skanaus! Patarimai: -Pabandykite skirtingus Romus, bet naudokite tamsius Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną kokteilį. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau kokteilių: *8 kokteiliai = 0.7L tamsaus romo, 0.32L raudono vermuto, 1 buteliukas Angostura Aromatic bitter, 2 apelsinai, Ledas *17 kokteilių = 2x0.7L tamsaus romo, 0.7L raudono vermuto, 1 buteliukas Angostura Aromatic bitter, 4 apelsinai, Ledas *25 kokteiliai = 3x0.7L tamsaus romo, 1L raudono vermuto, 1 buteliukas Angostura Aromatic bitter, 6 apelsinai, Ledas Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Garso takelis: Scott Holmes - Oceans Apart https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ Gyvenkite su skoniu!
0 Comments
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|