Shot'o receptas:
1. Imame stikliuką apie 50-60ml 2. Viską sluoksniuojame baro šaukšto pagalba žemiau nurodyta tvarka 3. Pilame 15 ml Pisang likerio 4. Ant viršaus sluoksniuojame 15 ml citrinų sulčių 5. Ant viršaus sluoksniuojame 15 ml Absolut Pear degtinės 6. Skanaus! Patarimai: -kolkas Lietuvoje esu matęs tik 2 Pisang likerius, tai De Kuyper Pisang ir Pisang Ambon. Abu žalios spalvos ir tinkami abu Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną shotą. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau šotų: *33 shot'ai = 0.5L Pisang likerio, 0.5L citrinų sulčių, 0.5L Absolut Pears *46 shot'ai = 0.7L Pisang likerio, 0.7L citrinų sulčių, 0.7L Absolut Pears Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Garso takelis: Mike B Fort - Liquid Paper https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ Gyvenkite su skoniu!
0 Comments
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|