Kokteilio receptas:
1. Išsispaudžiame šviežių apelsinų sulčių 2. Sultis atšaldome šaldytuve 3. Imame šampano taurę ant kojelės 4. Pilame 80ml atšaldytų šviežių apelsinų sulčių 5. Pilame 80-100ml sauso putojančio vyno/šampano 6. Skanaus! Patarimai: -Galite pilti ne tik putojantį vyną ar šampaną, bet taip pat prosecco ar cava, tik aš rekomenduoju rinktis sausus šiuos gėrimus Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną kokteilį. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau kokteilių: *8 kokteiliai = 0.7L šviežių apelsinų sulčių (7-8 vidutiniai apelsinai), 1 butelis putojančio vyno/šampano/cava/prosecco, Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Garso takelis: Scott Holmes - Oceans Apart https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ Gyvenkite su skoniu!
0 Comments
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|