Kokteilio receptas:
1. Imame Martini taurę ir jos krašta patepame laimu 2. Tą pateptą vietą pabarstome druska 3. Įdedame ledo taurės atšaldymui 4. Į šeikerį pilame visus likusius ingredientus 5. Pilame 60 ml baltos Tekilos 6. Pilame 30 ml šviežių Laimo sulčių 7. Pilame 10 ml Triple Sec likerio 8. Pilame 10 ml Cukraus sirupo 9. Dedame daug ledo 10. Gerai suplakame 11. Perpilame į tuščia, padekoruotą Martini taurę 12. Gražiai papuošiame 13. Skanaus! Patarimai: -Pabandykite paeksperimentuoti su skirtingomis druskomis, jų dabar būna visokių :) Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną kokteilį. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau kokteilių: *11 kokteilių = 0.7L baltos tekilos, 11 šviežių laimų, 0.11L Triple Sec likerio, 0.11L cukraus sirupo, ledo, druskos *16 kokteilių = 1L baltos tekilos, 16 šviežių laimų, 0.16L Triple Sec likerio, 0.16L cukraus sirupo, ledo, druskos Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Video užsklandos: Ramūnas Daugiala Svečias: Evita Kamarauskaitė Jonauskė Garso takelis: Scott Holmes - A Wee Tipple https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ https://www.facebook.com/evita.kamarauskaite Gyvenkite su skoniu!
0 Comments
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|