Kokteilio receptas:
1. Atsišaldome Martini taurę 2. Viską pilame į šeikerį 3. 1 shotas Espresso 4. 50 ml Vanilinės degtinės 5. 25 ml Kavos likerio 6. 5 ml Cukraus sirupo 7. Dedame daug ledo 8. Gerai suplakame 9. Išpilame į Martini taurę 10. Gražiai papuošiame 11. Skanaus! Patarimai: -Cukraus sirupą geriausia gamintis santykiu 2:1, t.y. 2 dalys cukraus ir a dalis vandens. Kaitinkite ant viryklės kol cukrus ištirps. Atšaldykite -Kaip kavos likerį galite naudoti Kahlua -NEPAMIRŠKITE: nepadauginkite šių kokteilių, nes kiekvienas jų turi po porciją kavos! Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną kokteilį. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau kokteilių: *14 kokteilių = 0.7L vanilinės degtinės, 0.35L kavos likerio, 0.07L cukraus sirupo, 14 shotų espresso kavos, Ledo *20 kokteilių = 1L vanilinės degtinės, 0.5L kavos likerio, 0.1L cukraus sirupo, 20 shotų espresso kavos, Ledo Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Video užsklandos: Ramūnas Daugiala Svečias: Sandra Junokaitė Garso takelis: Scott Holmes - Oceans Apart https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ https://www.facebook.com/SandraJunokaite/ https://www.facebook.com/RenginiuOrganizavimas/ http://www.venezia.lt/ Gyvenkite su skoniu!
1 Comment
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|