Kokteilio receptas:
1. Imame aukštesnę stiklinę 2. Į ją dedame daug ledo 3. Pilame 60ml Tamsaus ROMO 4. Pilame 100-120ml Imbierinio limonado 5. Lašiname 3 lašus Angostura Aromatic bitter 6. Išspaudžiame skiltelę Laimo ir ją įmetame į kokteilį 7. Šiaudelis (nebūtinas) 8. Skanaus! Patarimai: -Labai svarbu pasirinkti tinkamą Imbierinį limonadą (Ginger Beer). Šis, kurį naudoju (Caribia Ginger Beer) tikrai geras ir jo galima įsigyti bet kuriame didesniame prekybos centre Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną kokteilį. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau kokteilių: *11 kokteilių = 0.7L tamsaus romo, 1.5L imbierinio limonado, 1 buteliukas Angostura Aromatic bitter, 3 laimai, Ledas *16 kokteilių = 1L tamsaus romo, 2L imbierinio limonado, 1 buteliukas Angostura Aromatic bitter, 4 laimai, Ledas Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Garso takelis: Scott Holmes - Paint By Numbers https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ Gyvenkite su skoniu!
0 Comments
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|