Kokteilio receptas:
1. Imame šampaninę taurę 2. Į ją pilame 20ml Persikų piure 3. Užpilame 120 ml atšaldytu Putojančiu vynu/Šampanu/Prosecco/Cava 4. Pamaišome 5. Papuošiame 6. Skanaus! Patarimai: -Aš naudoju Monin persikų piure -Galite naudoti įvairius putojančius gėrimus - Šampaną, putojantį vyną, prosecco, cava. Tik naudokite sausą gėrimą Jeigu planuojate vakarelį, tikrai gaminsite ne vieną kokteilį. Žemiau pateikiu kiekius reikalingus pagaminti daugiau kokteilių: *6 kokteiliai = 1 butelis (0.75L) putojančio vyno, 120 ml persikų piure, 2 persikai *25 kokteiliai = 4 buteliai (0.75L) putojančio vyno, 0.5L persikų piure, 6 persikai Barmenas (Mobilus Kokteilių Baras): Aistis Židanavičius Garso takelis: Latch Swing - Rythme Gitan https://www.facebook.com/kokteiliu.baras.namuose http://www.barmenas.lt/ Gyvenkite su skoniu!
0 Comments
Leave a Reply. |
Nenorite praleisti jums svarbaus renginio ar degustacijos?
Kategorijos
All
Archyvas
June 2017
|